Exklusiva sexleksaker

Sexleksaker finns i alla prisklasser, från hemmagjorda sexleksaker för ingen kostnad alls och lågbudget för endast några hundralappar, till exklusiva, dyra och nästintill identiska kopior av äkta vara. Nedan kommer det listas några av de mest exklusiva sexleksaker som finns idag.

sexleksakerReal Doll
Många har kanske hört talats om en sexdocka, eller ”uppblåsbar barbara” som den också kallas, som en av många sexleksaker. Det finns modeller för bara någon hundralapp, men sen finns det även ”Real Doll”, som är en exakt kopia på kända personer och porrstjärnor, gjorda utav silikon med en lösvagina som man kan penetrera. De har även öppningar för mun och anal. Dockan har dock sitt pris.

Fleshlight
En ”fleshlight” är en speciell sorts lösvagina. En lösvagina är en syntetiskt konstgjord vagina, oftast tillverkad utav gummi eller silikon i lägre prisklasser, och i de högre förekommer saker som ”cyberskinn” som ska efterlikna mänsklig hud och kännas likadant. Fleshlight har sitt egna material, och produkten är namngiven efter dess material som ska kännas extremt likt hud, och det finns även fleshlights som är kopior på kända porrstjärnors vaginor. En fleshlight är även kamouflerad som en ficklampa, så när den inte är i bruk kan den stå framme i hemmet utan att någon noterar.