Upphängning av panelgardiner

panelgardinerHar du en tråkig vägg hemma? Kanske en helvit vägg som du inte har någonting framför eller kanske en väldigt gammal och smutsig tapet som du inte orkat byta ut? Har du funderat på att ersätta väggen med en vacker fondvägg? Då är upphängning av panelgardiner som fondvägg en perfekt idé för dig. De är enkla att montera och du kan ha många olika lager och byta ut dem så ofta som du önskar. Panelgardiner som fondvägg fästs fast på en vanlig gardinstång i taket. Det bästa är att ha någon slags tyngd i slutet av dem så att de hänger helt rakt. Vill man så kan man blanda många färger och mönster. Panelgardiner som fondvägg går att köpa i de flesta textilbutiker. Är du ute efter något lite alldeles extra så finns det även ställen där du kan specialbeställa dina panelgardiner som fondvägg. Panelgardiner som fondvägg är ett smidigt sätt att lyfta upp ett rum och få bort en annars väldigt tråkig och ful vägg. Om du exempelvis sätter upp fondväggen i sovrummet, bakom sängen, och du vill att väggen alltid ska matcha med sängkläderna så kan du enkelt byta ut panelgardiner som fondvägg till andra färger och mönster samtidigt som du byter sängkläder.