Utställningsskärmar till skolans info-dagar

utställningsskärmarNär det är dags för en informationsdag på skolan eller fritids kan du välja att göra den lärorik och kul eller svår och tråkig. Givetvis är det roligaste för både dig själv och föräldrarna att dagen blir så bra som möjligt och att informationen når fram. Genom att använda utställningsskärmar kan du snabbt fånga föräldrarnas uppmärksamhet och nå ut med den information du vill. Själv kan du säga några ord i början och presentera informationen övergripande, men inte göra det hela för utdraget. Utställningsskärmar kan sedan fungera som ett sätt för föräldrarna att få mer kunskap om vad informationen mer konkret handlar om. Du kan placera bord framför eller vid sidan av dina utställningsskärmar där det finns broschyrer i stora mängder och fler informationsblad.

Det blir en vinna-vinna-situation. Dels får du tillfälle att svara på eventuella frågor och få en pratstund med dom flesta av föräldrarna. Dels får föräldrarna möjlighet att träffa andra föräldrar att småprata och diskutera informationen med. Utställningsskärmar skapar en mycket mer social situation än om du ska stå och prata själv i en timme. Gör nästa info-träff till en rolig och fram för allt givande dag – det uppskattas av föräldrarna.