Plastsäckar hjälper dig med flytt

plastsäckarLivet blir inte alltid som man tänkt sig, eller hur? Kärleken kommer och kärleken går med vad som består är, förutom vänner, en hel del prylar och saker som ska sorteras upp. Mitt uppe i en känslomässig kris kan det kännas jobbigt att behöva sortera saker med massor av minnen och för att göra processen kort finns en lösning. Köp ett par plastsäckar och sortera vad som ska slängas och inte. Bestäm att du har en eller två timmar på dig och fatta snabba beslut. Lita på magkänslan och vad du innerst inne vill. Att rensa bland minnena med hjälp av plastsäckar är en snabb metod som gör att du slipper ägna mer tid åt det jobbiga än vad som är nödvändigt.

Plastsäckar hjälper dig att få kontroll på vilka prylar du har och vad du vill göra med dem. Att sortera snabbt och effektivt kan ibland vara den bästa lösningen på någonting jobbigt. Bestäm vad varje plastsäck står för, så som ”slänga”, ”spara”, ”lämna” och ”förvara hos mina föräldrar” – eller vad som passar just dig. Genom att använda plastsäckar kan du gå vidare och bli glad igen snabbare.