Torkpapper torkar både händer och miljö

torkpapperTorkpapper kan verka enformigt, men det är det inte. Oavsett vad du behöver torkpapper till finns det att skaffa. Du kan behöva torkpapper att ha i köket, på toaletten, i sovrummet eller i arbetsrummet på kontoret.

http://torkpapper.nu/

Torkpapper finns i form av stora rullar mjukt och tunt papper som ofta används i köket. Detta papper passar extra bra i köket på grund av möjligheten att välja precis hur mycket papper du vill ha innan du rycker bort det. Pappret passar därför till både mindre och större spillningar.

Mindre rullar torkpapper med perforeringar som skiljer bitarna åt passar extra bra i arbetsrum för kaffe – och tespill på skrivbordet och även i sovrum och vardagsrum, exempelvis när du fikar eller äter framför TV:n. Detta papper passar också extra bra om det finns barn i hushållet.

Till toaletten finns torkpapper för händerna i form av pappershanddukar. Pappershanddukar är oftast av ett något strävare papper än andra torkpapper. Dock har de en väldig absorberingsförmåga för att snabbt kunna suga upp vatten från händer och handfat.

Liksom pappershanddukar är toalettpappret ett viktigt torkpapper med extra bra absorbering. Detta finns i både strävare och mjukare former – du får bestämma själv vilket du gillar bäst.